BUSINESS/TEAM COACH

Wil je als team beter presteren of meer balans?

BUSINESS/
TEAM COACH

Wil je als team beter presteren of meer balans?

IK HELP MET VERANDERING EN GROEI

Wil je leren hoe je als natuurlijk leider de innerlijke kracht in anderen activeert? Hoe je als team beter kunt samenwerken op basis van vertrouwen? Of wil je groeien als ondernemer, maar ben je continu te druk met de uitvoering?

Ik help je als Business Coach om je ware intentie en doelen helder te krijgen en activeer je om er iets mee te doen.

WAT IK DOE

Leiderschap

Medewerkers die werken vanuit talent, waarden en bezieling worden effectiever en gelukkiger. Activeer als leider deze innerlijke krachten bij jezelf en bij anderen.

Teamontwikkeling

Een hecht team behaalt betere resultaten. Breng als groep de belemmeringen in kaart die prestaties in de weg staan, en wordt een hecht team.

Coaching

Wie ben je als persoon en wat wil je in je werk? Krijg meer zelfkennis en vind oplossingen voor steeds terugkomende problemen of vragen op je werk.

Mediation

Heb je een geschil en wil je er zonder rechter onderling uitkomen? Samen komen we tot een oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden.

Leiderschap

Natuurlijk leiderschap vindt zijn kracht in persoonlijke verantwoordelijkheid van mensen. Elk mens heeft talent, waarden en bezieling. Als medewerkers vanuit deze krachten werken, worden zij veel effectiever en gelukkiger. Een echte leider verstaat de kunst om deze innerlijke kracht bij zichzelf en anderen te activeren. Er is genoeg succes, geluk en plezier voor iedereen. Leiderschap is er op gericht dat medewerkers zelf betere besluiten nemen, in plaats van jouw besluiten beter uit te voeren.

Talking Minds helpt je om:

  • diepgaand persoonlijk inzicht te krijgen
  • medewerkers kwaliteiten, bezieling en waarden te benutten
  • innerlijke kracht aan strategische organisatiedoelen te koppelen
  • te leren hoe je de innerlijke kracht in anderen activeert

Teamontwikkeling

Belemmeringen zoals gebrek aan vertrouwen, angsten, rivaliteit, verborgen agenda’s, vaste overtuigingen en niet uitgesproken conflicten staan teamwork in de weg. Wanneer je als groep deze belemmeringen overwint, dan word je een hecht team. Met teamcoaching krijg je als groep inzicht waardoor je als team beter ontwikkelt en presteert.

Talking Minds richt zich met teamcoaching op:

  • Team effectiviteit
  • Team cultuur
  • Full circle feedback (360 graden feedback)
  • Sales effectiviteit
  • Leiderschap binnen teams

Een hecht team behaalt betere resultaten. Succesvolle teams vormen een gezond geheel, waarin persoonlijke aspiraties en expertises zich met elkaar verbinden ten gunste van de organisatie. Wat is jouw rol in een team? Kun je goed samenwerken of werk je liever alleen? Talking Minds begeleidt als coach teamleden in hun ontwikkeling. Aandacht die nodig is om zelf weer in beweging te komen.

Business of Loopbaan Coaching

Loop je vast als ondernemer of loopt je agenda steeds over met werk? Wil je groeien, maar ben je continu te druk met de uitvoering? Heb je moeite met je focus omdat je continu nieuwe ideeën hebt? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Want het kan ook anders. Talking Minds helpt je hier graag bij. Door coaching krijg je meer focus en ervaar je meer rust. We helpen je slim te ondernemen.

Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Ontdek met loopbaan coaching wat je wilt, wat je kunt en wat er moet veranderen. In de begeleiding wordt altijd een relatie gelegd tussen wat je wilt in je werk en wie jij bent als persoon.

MEDIATION

Heb je een geschil en wil je er zonder rechter onderling uitkomen? Samen gaan we in gesprek en komen we tot een oplossing waarin beide partijen zich kunnen vinden.

Geschillen kun je oplossen door een rechter in te schakelen, maar soms werkt mediation beter. Het doel van conflictbemiddeling is om een oplossing te vinden die de belangen van beide partijen op aanvaardbare wijze tegemoet komt.

Beide partijen stellen zich actief op en worden gemotiveerd tot overleg. In dit overleg staan de belangen van beide partijen centraal. Ik begeleid jullie bij het vinden van een oplossing. Bij mediation zijn veel meer creatieve oplossingen mogelijk dan in een juridische procedure. De uitkomst wordt nooit opgelegd door de mediator: de partijen bepalen zelf hoe de oplossing eruit ziet. Het gaat om jullie oplossing.

TEAMWORK EVENT
“THE UNDERCOVER EXPERIENCE”

Wil je als team meer samenwerken op basis van vertrouwen? Meld je aan voor The Undercover Experience, powered by Jeroen de Rijke. In een realistische undercover opdracht gaan teams de strijd aan tegen de georganiseerde criminaliteit.

Talking Minds begeleidt de teams als Business Coach en sluit de Experience af met een uitgebreide debriefing. Hierbij worden de behaalde resultaten vertaald naar de dagelijkse praktijk. Deelnemers ontwikkelen in één dag de specifieke skills van een undercoverteam én leren beter samen te werken onder druk.

 Recente projecten Recente projecten Recente projecten Recente projecten

KOFFIE, KENNISMAKEN OF SAMENWERKEN?

Bakenessergracht 52
2011 JX Haarlem
Tel+31 (0) 6 2456 2157

© 2021 TALKING MINDS ALL RIGHTS RESERVED