DAAN VAN KOOTEN

Het is mijn missie om mensen te helpen hun ware intentie helder te krijgen en hen te activeren daar iets mee te doen. Wat is je doel, je talent en waar krijg jij nou energie van? Als je dit weet en hier je focus op legt, dan komt groei en meer vrijheid vanzelf!

Smeerolie voor de mens

Ik help je de olie in jouw machine vers te houden waardoor je nieuwe inzichten krijgt en jezelf blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit doe ik sinds 2000 met veel plezier voor veel verschillende personen, teams en organisaties. Zij zien mij als een betrouwbare sparringpartner en contacten me voor diverse vraagstukken. In mijn werk ga ik altijd uit van de goede intentie van de ander, de maatschappij en het grotere geheel.

Eigen winkeltje

Na mijn studie Psychologie en International Business werkte ik in commerciële functies bij internationale bedrijven. Daar begon mijn droom over een eigen “winkeltje” waar je zonder afspraak binnen kunt lopen om te sparren over zaken waar je tegenaan loopt. In 2000 hakte ik de knoop door. Na omscholing startte ik als business coach en sparringpartner mijn bureau Talking Minds op de Bakenessergracht in Haarlem.

MIJN STIJL VAN COACHEN

Het is belangrijk dat mijn stijl van coachen jou past. Woorden die mijn persoonlijke stijl omschrijven:

 • Verbindende kracht
  0%
 • Prikkel met humor
  0%
 • Samen oplossingsgericht
  0%
 • Aanmoedigend positief
  0%

KOFFIE, KENNISMAKEN OF SAMENWERKEN?

Bakenessergracht 52
2011 JX Haarlem
Tel+31 (0) 6 2456 2157

© 2021 TALKING MINDS ALL RIGHTS RESERVED