SPARRINGPARTNER

Loop je vast of wil je meer je hart volgen?

SPARRING-
PARTNER

Loop je vast of wil je meer je hart volgen?

Kom langs in mijn winkeltje

Na mijn studie Psychologie en International Business werkte ik in commerciële functies bij internationale bedrijven. Daar begon mijn droom over een eigen “winkeltje” waar je binnen kunt lopen om te sparren over zaken waar je tegenaan loopt. In 2000 hakte ik de knoop door. Na omscholing startte ik als business coach en sparringpartner mijn bureau Talking Minds op de Bakenessergracht in Haarlem.

Wil je ook eens van gedachten wisselen, sparren hoe je echt werk kunt maken van je dromen of aan de slag met je relatie? Neem contact met me op voor een kop koffie met nieuwe inzichten!

IK HELP JE GRAAG!

Sparren

Wil je gewoon eens van gedachten wisselen met iemand die niet direct betrokken is bij je leven? Het geeft veel ruimte, inzicht en energie om over bepaalde zaken te spreken.

Motiveren

Haal jij het beste uit jezelf, of heb je het gevoel dat er nog meer inzit? Ik motiveer je en help je je drijfveren te ontdekken en je wensen waar te maken.

Couples coaching

Vaak helpt het om met een derde onafhankelijk persoon zaken bespreekbaar te maken. Bewustzijn van gedrag en gevolg is een eerste stap om een relatie te verbeteren.

Sparren

Ik luister naar je en stel verdiepende vragen. Samen bekijken we je verhaal van verschillende kanten. Zo help ik je om inzicht te krijgen in het probleem en maken we het “los”. Samen sparren we over mogelijke oplossingen of manieren om ermee om te gaan. Dit gaat meestal vanzelf. Mijn doel is dat je wijzer en met meer energie naar buiten gaat.

Motiveren

Haal jij het beste uit jezelf, of heb je het gevoel dat er nog meer inzit? Ik motiveer je om het beste uit jezelf te halen, help je je drijfveren te ontdekken en je wensen waar te maken. Leer jezelf beter kennen. Je visie is pas duidelijk als je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt ontwaakt.

Couples coaching:

Een liefdesrelatie is een samenwerking in haar meest pure vorm. Dit gaat vaak heel goed, maar soms ook minder. Veel zaken kunnen een rol spelen zoals onderlinge afstemming, ambities, maar ook veel diepere onderwerpen zoals ego’s, historie en familiesystemen.

Dan kan het enorm helpen om samen eens te sparren en zaken bespreekbaar te maken met een derde, onafhankelijk persoon. Hierdoor worden beide partijen veel bewuster van hun gedrag en de consequenties daarvan.

Het resultaat van couples coaching is om samen het bewustzijn te vergroten en vervolgens kleine, of grotere stappen te zetten om de relatie te verbeteren.

KOFFIE, KENNISMAKEN OF SAMENWERKEN?

Bakenessergracht 52
2011 JX Haarlem
Tel+31 (0) 6 2456 2157

© 2021 TALKING MINDS ALL RIGHTS RESERVED